Stichting Keurmerk Uitvaartzorg

Keurmerk


Waarom kiezen voor een uitvaartonderneming met een Keurmerk

Het Keurmerk helpt u bij het kiezen van een uitvaartonderneming die kwaliteit biedt. Ondernemers met het Keurmerk zijn gegarandeerd deskundig, betrouwbaar en transparant. Steeds meer uitvaartondernemers beschikken over dit Keurmerk en worden dan ook jaarlijks getoetst door een onafhankelijke instelling om te zien of zij nog aan de hoge kwaliteitseisen voldoen.

Zes zekerheden

Heldere afspraken over uitvoering

De uitvaartonderneming legt alle gemaakte afspraken schriftelijk vast. Ook wanneer deze later wijzigen. Zo komt u niet voor verrassingen te staan.

Transparante kostenbegroting

De uitvaartondernemer geeft u vooraf duidelijk inzicht in de kosten van de verschillende mogelijkheden. Ook de gemaakte prijsafspraken legt hij schriftelijk vast, inclusief latere wijzigingen.

Goede organisatie van uitvaart

De uitvaartondernemer garandeert een correcte, zorgvuldige uitvoering van de uitvaart van het begin tot het eind.

Bekwame medewerkers

De medewerkers van de uitvaartonderneming zijn gekwalificeerd en beschikken over ruime ervaring. Om het Keurmerk te verkrijgen moet een medewerker in de afgelopen twee jaar tenminste 25 uitvaarten per jaar geregeld en begeleid hebben.

Doelmatige klachtenafhandeling

De uitvaartonderneming hanteert een adequate klachtenprocedure. Wanneer de klacht niet in samenspraak tussen de onderneming en de opdrachtgever kan worden opgelost, wordt de klacht in behandeling genomen door de Stichting Klachteninstituut Uitvaartwezen.

Jaarlijks klanttevredenheidsonderzoek

Iedere Keurmerkhouder voert een klanttevredenheidsonderzoek uit. Op basis van de resultaten van dit onderzoek past de uitvaartonderneming waar nodig is de dienstverlening aan.

Of gewoon omdat kwaliteit en transparantie bij ons hoge prioriteit hebben en wij de enige particuliere uitvaartonderneming zijn in deze regio met een Keurmerk.