Uitvaartverzorging Brabant

Uitvaart Inloop Winkel


Dé uitvaartinloopwinkel in Sint Willebrord!

OPENINGSTIJDEN:

Donderdag en vrijdag van 11.00 tot 15.00 uur

Buiten onze twee stijlvol ingerichte uitvaartcentra in Bergen op Zoom en Roosendaal, bestaat er nu ook een uitvaartinloopwinkel in Sint Willebrord. Dat is geheel nieuw en zeker de moeite waard eens binnen te lopen. In de uitvaartinloopwinkel kunt u niet alleen met al uw vragen terecht betreffende een uitvaart maar ook is er veel informatie te verkrijgen over uw uitvaartpolissen of eventuele wensen ten aanzien van een uitvaart. Deze winkel is tot stand gekomen door de bijzondere samenwerking tussen uitvaartverzorging Brabant, Uitvaartwinkel Online, en Assurantie & hypotheekadviesburo Boeren, Van Peer Natuursteen, Tattoo Kaatje, Van Gogh Notarissen en Ingrid Gijzen keramiek en Koningskruid.
In de winkel kunt u terecht voor lantaarns, kaarsen, grafdecoraties, urnen, troostgeschenkjes en meer, terwijl Assurantieburo Boeren een speciale polis heeft ontwikkeld waarbij u, onder goede voorwaarden, verzekerd bent van een goede uitkering bij overlijden. Verder kunt u natuurlijk voor alle informatie en het regelen en uitvoeren van uitvaarten terecht bij de uitvaartonderneming in uw eigen dorp.

Kom dus gerust eens binnen lopen aan de Pastoor Bastiaansensingel 1 (voorheen Image Fashion) in Sint Willebrord voor alle zaken betreffende een uitvaart en natuurlijk een kopje koffie. Omdat je nooit goed genoeg voorbereid kan zijn!

Facebook/uitvaartverzorgingBrabant