Even voorstellen

Even voorstellen

Mijn naam is Olof Garcia en ik ben 46 jaar en werk inmiddels 6 jaar bij uitvaartverzorging Brabant. Ooit begon ik als algemeen medewerker waar ik voor het eerst een kijkje nam in deze branche. Met mijn horeca-ervaring en interesse voor muziek, fotografie en techniek merkte ik al snel dat dit binnen uitvaartverzorging Brabant een goede combinatie is. Tot ik de kans kreeg de opleiding uitvaartverzorging te doen en deze heb ik met succes afgerond.

Regelen van uitvaarten en deze voorgaan is nu wat ik graag doe. Het is een dankbaar vak waarin je als uitvaartverzorger veel voor nabestaande kan betekenen. Veelzijdig is het zeker, buiten creatief zou je ook inventief en efficiënt moeten zijn, zakelijk maar vooral betrokken, menselijk en empatisch en ik denk dat ik daar aardig in slaag.

Samen met mijn partner woon ik in een bosrijke omgeving waar we samen wandelen met onze twee hondjes, ook gaan we graag uit eten en genieten waar we kunnen. Ik hoop nog vele jaren mijn vak uit te kunnen oefenen en nog vele nabestaanden door moeilijke tijden te mogen helpen.

Olof en Annet.